Leertherapie is bedoeld voor specialistisch verpleegkundigen (i.o), psychologen / orthopedagogen / GZ-psychologen (i.o.) / psychotherapeuten (i.o.) / klinisch psychologen (i.o.) en psychiaters die in opleiding zijn die een leertherapietraject dienen te doorlopen in het kader van hun opleidingsroute.

 

Ik ben leertherapeut  van de volgende specialistische verenigingen: NVP en de NVGP

Voor informatie en overleg hierover kun je een email sturen naar info@lotholleman.com met daarin jouw vragen en s.v.p. vermelding van je personalia en het opleidingskader waarvoor je leertherapie zou willen. We zullen dan eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen om samen te bezien of je bij mij op de juiste plek denkt te zijn.

 

Mijn werkwijze is psychodynamisch van aard met oog voor jou als mens in alle facetten. Leertherapie is voor mij een vrijplaats waarin je mag/kunt onderzoeken wat er speelt in jou, in je leven met (belangrijke) anderen als ook in binnen jou als behandelaar binnen het therapeutisch werkveld. 

 

De kosten voor een sessie leertherapie bedragen €100,- per sessie van 45 minuten. Over dit bedrag hoeft geen btw gerekend te worden. Wij zullen onderling afspraken maken over de frequentie van de facturen (bijv. per periode of per aantal sessies).