Praktijkinformatie

 

Contact:

Ik ben telefonisch en per mail bereikbaar op mijn werkdagen  (maandag, woensdagochtend, vrijdagochtend).

 info@lotholleman.com

tel: 06-45683079

 (Wanneer ik de telefoon niet kan aannemen kunt u de voicemail inspreken. Ik zal u dan terugbellen)

 

 

Bereikbaarheid locatie praktijk

De Bedrijvige Bij

Lagedijk 3

kamer C244 ( 1e verdieping)

1541 KA

Koog aan de Zaan

Er is een wachtruimte, naast de trap, vooraan aan de gang.. Er is de mogelijkheid de lift te nemen naar de 1e verdieping. 

 

Met de auto 

-Vanuit richting Amsterdam

Vanaf de A10, de A8 (Zaandam, Beverwijk, Alkmaar) volgen. Neem op de A8 afslag nr.2 (Zaandijk, Koog a/d Zaan, N203). Op afslag rechts aanhouden richting Koog aan de Zaan.     In de bocht: rechtsaf (Kaarsenmakerstraat), langs Mercedesgarage. 
Bij T-splitsing: rechtsaf (Pinkstraat). Vrijwel meteen linksaf tegenover de Gamma het (gratis) parkeerterrein van de BedrijvigeBij op. 
Volg bordjes praktijk.

 -Vanuit Noord-Holland:

Vanaf de A9 afslag Zaanstad/Castricum N8 richting Zaanstad. Almaar rechtdoor via Krommenie, Wormerveer, Zaandijk (N8 wordt vanaf Wormerveer N203). 
Bij Koog aan de Zaan direct na het viaduct A8, bij stoplichten linksaf (Verzetstraat). 
Na 50 meter eerste straat links onder viaduct door.
Na 25 meter tegenover Gamma rechtsaf het (gratis) parkeerterrein op. 
Volg bordjes praktijk. 

Voor TOMTOM gebruikers:

Parkeerplaats: Pinkstraat 2A, koog aan de Zaan


Met het openbaar vervoer

Met de trein naar station Koog-Zaandijk. Uit het station door het tunneltje richting Stationsstraat, eerste straatje rechts is Zwarte Bonsemstraat. Dan linksaf de Museumlaan in richting Molenmuseum en molen Het Pink. Deze straat uitlopen tot aan de Gamma. Daar linksaf het parkeerterrein van de BedrijvigeBij op. (5-10 minuten lopen). Volg bordjes praktijk.  

 

Met de fiets

-Vanuit noordelijke richting (Zaandijk-Wormerveer-Westzaan):

Volg het fietspad langs de provinciale weg N203 tot NS station Koog-Zaandijk. Neem voettunnel naar Stationsstraat, ga na 40 meter rechts (Bonsemstraat). 
Na 75 meter links (Museumlaan, wordt later Pinkstraat). Voorbij molen Het Pink na 200 meter links door het witte schuifhek (t.o Gamma). 
Aan het eind van de parkeerplaats is een fietsenstalling. Volg het voetpad en vervolgens de bordjes die de weg wijzen naar de praktijkruimte.

-Vanuit zuidelijke richting (Zaandam):

Volg het fietspad langs provinciale weg N203 tot NS station Koog-Bloemwijk. Steek hier over of neem de fietstunnel en ga daarna direct linksaf. 
Volg de parallelweg tot aan het einde, ga rechts-links en vervolgens onder het viaduct door. Na 150 meter rechts (direct na de Sportstraat) door het witte hek. Verder zie boven. -Vanuit beide richtingen is het ook mogelijk en misschien leuker om over de Lagedijk te fietsen.